BIO Koření
Nejprodávanější
Adžika je směs koření namíchaná převážně z horských bylinek, které ji propůjčují velmi příjemnou vůni. Chuť je díky pálivé paprice a chilli lehce pikantní. Adžika je vynikající...
99
Citrónovou kůru přidávejte, kam můžete. Do sladkých pokrmů, dipů, pomazánek, pečiva, salátů, příloh nebo k rybě. Její chuť a vůně osvěží vás i pokrm.
62
Čubrica je bulharským názvem pro saturejku. V českém slovníku čubrica představuje směs koření, kterému tvoří základ právě tahle rostlinka s palčivou a kořeněnou chutí.
107
Jehněčí maso je pro českou kuchyni spíše raritou. Při jeho přípravě je třeba pečlivě vybírat bylinky a koření a dbát na jejich správný poměr. Kořenící směs musí podtrhnout chuť...
116
Kardamom je hned po šafránu a vanilce třetí nejdražší koření na světě. Má kouřově sladké aroma a je součástí kořenících směsí indické a arabské kuchyně.
73
Kmín je koření, které by nemělo chybět v žádné české domácnosti. Jeho ostrou, hořko sladkou chuť vyžíváme k přípravě českých klasik už odpradávna. Už naši dávní předkové ho...
74
Kmín je koření, které by nemělo chybět v žádné české domácnosti. Jeho ostrou, hořkosladkou chuť využíváme k přípravě českých klasik už odpradávna.
75
Všechny části koriandru jsou jedlé, každá má však svoji specifickou chuť a vůni. Jedinečná, kořenitá, exotická, velmi intenzivní. Taková je vůně koriandrových lístků. Někomu...
78
Po sladké a pálivé paprice získá fazolový pokrm sytě červenou barvu a jemně ostrou chuť, římský kmín chuť uzemní, koriandr mu propůjčí pronikavou a nasládlou vůni, petržel a...
118
Muškátový ořech je jádrem plodu muškátovníku vonného. Jeho osvěžující, velmi výrazná vůně a lehce palčivá chuť podtrhne dokonalost krémových polévek, mletých mas, nádivek nebo...
82
Muškátový ořech je jádrem plodu muškátovníku vonného. Jeho osvěžující, velmi výrazná vůně a lehce palčivá chuť podtrhne dokonalost krémových polévek, mletých mas, nádivek nebo...
83
Novému koření se přezdívá jamajský nebo hřebíčkový pepř. Jamajský pro jeho původ a hřebíčkový pro jeho příjemně kořeněnou, mírně nasládlou chuť připomínající hřebíček nebo...
84
Provensálské koření je směs bylinek, které se hojně vyskytují ve francouzské oblasti Provence. Jeho nezaměnitelnou vůni mu propůjčuje pryskyřicový rozmarýn, nasládlá bazalka a...
135
Bez rozmarýnových listů jehličkového vzhledu by se neobešla středomořská kuchyně. Jídlům dodává pryskyřicovou vůni a jemně nahořklou, silně kořeněnou chuť. Je také nedílnou...
93
Skořice je usušená kůra skořicovníku. Má kořeněně nasládlou, ve větším množství ostrou chuť a velmi příjemnou vůni. Jestli jste zmrzlí až do morku kosti, prohřejte se skořicovým...
94
Proč by v koření mělo být něco, co tam nepatří? Kvalitní koření má samo o sobě přirozenou sílu, vůni a chuť. Je zbytečné tyto přirozené vlastnosti potlačovat solí nebo chemickými přisadami. Právě proto v našem koření nenajdete ani jediný gram soli nebo glutamanu. Do našeho koření nepřidáváme látky proti hrudkování či vlhkosti, proto se může časem stát, že budete muset koření před použitím rozmělnit či protřepat. Všechno koření z dílny SanusVia má výhradně přírodní původ.
Takže chcete zůstat zdraví, být v kondici a užít si život s chutí? Stačí se spolehnout na úžasné zdroje, které nám poskytuje příroda.